10 tipp a gyönyörű haj, hogy tényleg hozza

Hosszú, fényes és egészséges haj – ki nem álmodik róla? Azonban a tökéletes stílus és gondos ellátás megvan az ára. Megmutatjuk, hogyan lehet egy álom gyönyörű, gyönyörű haj kevés erőfeszítést egyszerű tippeket.

Tipp 1: Erősítse Meg A Fejbőrt
A gyönyörű, teljes haj sarokköve egy egészséges fejbőr. Ezért rendszeresen stimulálja a fejbőrt egy masszázs. Ez serkenti a vérkeringést, és a faggyúmirigyeket a hiúzra helyezi, ami fontos az egészséges hajnövekedéshez.

Tipp 2: Használja a megfelelő sampont
Amikor kiválasztja a sampon, mindig győződjön meg arról, hogy nem tartalmaz szintetikus vegyi anyagok, mint a szilikonok. Tovább feszíthetik a hajadat. Különösen, ha mossa meg a haját minden nap, így jobb, hogy igénybe kozmetikumok, amelyek csak természetes összetevőket.

Tipp 3: fésülje meg a haját mosás előtt
Mosás előtt alaposan tisztítsa meg a haját, különösen, ha gélt vagy spray-t használtak. Így könnyen eltávolíthatja a maradékot a hajról, és a hajmosás után egy könnyű fésűt biztosíthat.

Tipp 4: ne fésülje meg a haját nedves
Ha nedves, a hajad sokkal gyengébb és kevésbé stabil. Ez elősegítheti a hajtörést, valamint a fogmosással történő illesztést.

Hogy kibontsa a haját, próbálja meg finoman fésülködni az egyes szálakat az ujjaival.
Hogy könnyebb legyen, miután sampon, tovább terjeszteni a kondicionáló, majd hagyja, hogy néhány percig a haj.
Ezt követően a kibogozásnak gond nélkül kell működnie.
Több: rövid vagy hosszú haj? 6 – lásd a szabályt áruló

Tipp 5: ne mossa meg a haját túl forró
Nehogy túl forró vízzel mosd meg a hajad. Minél magasabb a víz hőmérséklete, annál szárazabb lesz a fejbőröd, és annál törékenyebb lesz a hajad.

Tipp 6: hidratálja a haját
Gyönyörű, egészséges haj igényel sok nedvességet. Így rendszeresen – a legjobb az összes, minden héten egy speciális Hajápolás, például, a kókuszolaj, hogy tartsa nedvesség depot feltölteni a haját.

Tipp 7: óvatosan szárítsa meg a haját
A haj nem vált szalma, száraz, a legjobb, hogy hagyja abba a szárítás. A legjobb, ha száraz a hajad a levegőben. Ha azt szeretnénk, hogy ez gyorsabb, szárítsa meg a hőt a középső szinten a szárító, vagy használjon egy speciális hajszárító infravörös érzékelő.

Tipp 8: ne karcolja szárazra a haját
Ha mosás után megszárítod a hajadat egy törölközővel, a korpásodás érzékeny rétege elpusztul, a haj pedig unalmassá válik. Szóval told ki a nedves hajadat a kezeddel, és hagyd megszáradni egy elnyelő mikroszálas turbán alatt.

Tipp 9: vigyázz a hővédelem
Néha kell egy kis melegség a tökéletes stílushoz. Hajszárító, vasaló vagy hajsütővas használata esetén ügyeljen a megfelelő hővédelemre. Ehhez a szőrt permetezze hőpermettel, hogy elkerülje a hasadást és a szárazságot.

Tipp 10: kösd meg a hajad laza éjszaka
A legjobb, ha fonja be a haját egy laza zsinór lefekvés előtt. Így megakadályozza a csomók kialakulását alvás közben, és továbbra is épít fel már hasadt haj.