Gyönyörű haj: hogy lehet tenni ezt-jobb, hogy hagyja

“Nézd meg a haját, a szemét, a báját,” Ferenc József császár suttogta az anyjának, miután először találkozott CECE. A jövendőbeli Erzsébet császárné szépségét legendásnak tartották, és egy jellegzetes tulajdonsága mindig is a térdsörnye volt. A selymes pompát több órányi munka során ragyogó frizurákba fonták, és csak háromhetente mosták ki, beleértve az ápolási és szárítózsákokat is, ez az eljárás egész nap tartott. Ez talán extrémnek tűnik. Azonban a nők hajápolási szenvedélye univerzálisnak tűnik, és végigmegy az emberiség kulturális történelmén.

A kínai antikvitás megőrizte illusztrációja művészi frizurák. Amikor az első európai felfedezők az afrikai kontinensre utaztak, lenyűgözte őket a lakosság körében előforduló összetett szövött kompozíciók sokfélesége. Nyíltan kopott, a haj azóta tekinthető jele a fiatalság és az erotikus jel. Evolúciós biológusok azt sugallják, hogy a gyönyörű haj mindig működhet a kiválasztási kritérium kiválasztásakor egy partner: ez megmagyarázza, miért alapvető emberi haj eléri hosszúságú, hogy nem felel meg semmilyen más gyakorlati célra.

Annak ellenére, hogy a modernitás felruházta a nők szabadság, mint például egy rövid hajvágás-a hűhó körül a vezető nem áll meg. Körülbelül három milliárd eurót költenek a németek minden évben megfelelő ellátást termékek, több, mint bármilyen más kozmetikumok. Annak érdekében, hogy ne veszítse el a felülvizsgálatot a tömeg a termékek és reklám ígéretek, hasznos tudni két tényt: a jó karbantartás, gondosság mentheti a kárt, de nem tudja helyreállítani a sérült haj vele. És a sörény növekedésének általában nincs hatása, kell lennie más eszköznek.

Bár a gyártók azt sugallják, hogy a haja lehet” egészséges ” a kezelés, de unalmas, törékeny haj ritkán jele a betegség egy virágzó társadalomban. Az egyes hajszál több millió fonalból áll, összefonódott proteinszálból. Ezek a keratin szálak rendkívül rugalmasak és könnyállóak, és zsindelyrétegbe burkolódnak a kürt mellett. Gyakori mosás, stílus, simítás, szőke vagy színező támadás ezeket a vékony mérlegek, majd végül az alsó szálak. Színes pigmentek csak akkor ragad egyáltalán, ha a szoros illeszkedő réteg a szarv nyitva alkáli oldatok, mint az ammónia. A kár csökkentése érdekében a kozmetikai ipar hatalmas mennyiségű, hajkiegyenesítésre szánt anyagot kínál. Valójában a fehérjék töredékei áthatolhatnak a rostokon, így a haj átmenetileg még tépettebb. Sok modern anyag, mint például a szilikon olajok vagy a testre szabott hosszú láncú molekulák, simítsa el a felületet, és megakadályozza a kisebb súrlódás miatti további károsodást. Az emberiség legrégebbi hajápolási termékei közé tartozik a növényi olajok-azóta is ugyanazt állítják elő.

Azonban nincs anyagcsere a haj, ezek áll a totem polimer. Szóval nem lenne helyes azt gondolni,hogy lehet apanasovich őket a piperecikkek tartalmazó tápanyagok vagy vitaminok. Nem csak ez, akkor “megfojtani” a haj, mint a szilikonok, amely beragadt a hajába. A sörény miatt panaszkodnak.

Ez a szöveg tartozik idő Doktor, egy tanácsadó, amely segít, hogy egészséges maradjon. © Tudjon meg többet az egészségről itt
Még a “száraz haj” csak átvitt értelemben lehet mondani, mert tompa haj vizuálisan hasonlít a törékeny, durva bőr. “Egy olyan orvosság, amely nedvességet nyel a hajba, valószínűleg hanyaggá és fűszeressé teszi” – mondja Franz Wortmann, aki hajszerkezetet, valamint a Manchesteri Egyetem kozmetikai eljárásainak hatását tanulmányozza. A haj kozmetikumok kell gondolni, nem mint egy orvosi kezelés, hanem mint egy gondozó bőr cipő, hogy lehet csiszolni, hogy ragyogjon, hogy tartósabb legyen.

A legjobb recept mindenki megtalálja a legjobb ízű összetevők, aligha lehetséges megközelíteni. Még a haj kutató Wortmann nem tud konkrét tanácsot adni a feleségének és a lányának. Milyen vastag az egyedi haj, és milyen sűrű a fejük, genetikailag. A kor a haj gyökerek általában egyre keskenyebb, haj vékonyabb. Azonban bárki, aki több mint százezret veszít naponta, kizárhatja a betegséget, mint az okot. Mondja el, mit szeretne, hogy megtekinthesse a kifejezetten Önnek-ajánlatokat. Gyógyszerek, mint a heparin alvadásgátló is, hogy a haj félénk. Emellett minden második férfi és minden tizedik nő hormonális befektetési hajhullásban szenved egész életében. Túlérzékenység miatt a termék a tesztoszteron lebomlás fokozatosan támadja a gyökerek, okozza, hogy kimerül, majd meghal.